Всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал.
Мартін Лютер Кінг
Наші учителі продовжують невтомно працювати і під час рашистської навали, усвідомлюючи великий рівень відповідальності. Ліщенко Т.А. та Билина Р.М. взяли участь у конкурсі “Учитель року!”. Билина Р.М. – учасник I етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» номінація «Українська мова та література». Тетяна Анатоліївна перемогла у I (відбірковому) етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» (номінація «Географія»).
У II (фінальному) етапі I туру, який проходив з 05 по 14 лютого 2024 року учасниця пройшла конкурсні випробування «Майстерка» та «Дистанційний урок», підготувала відеорезюме. Конкурсне випробування «Дистанційний урок» за темою «Клімат Північної Америки» (7 клас) визначило рівень педагогічної майстерності конкурсантки.
Конкурсне випробування «Майстерка» за темою «Використання глобуса на уроках географії» проводилося з колегами і мало на меті виявити вміння конкурсантки адаптувати власну педагогічну ідею (технології, методи, прийоми роботи) до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів.
У ході заходу були представлені стратегія навчання «Асоціативний кущ», інтерактивні вправи «Лови помилку», «Дай відповіді», гра «Так – Ні», «Географічна лабораторія», використання LEGO, використання платформи Kahoot тощо.
Вітаємо Тетяну Анатоліївну – лауреата конкурсу “Учитель року 2024!” Бажаємо успіхів, натхнення, творчості і позитиву кожен день, щоб методична вправність і вчительська ерудиція супроводжували вас у професійній діяльності. Успіхів на шляху до майбутніх перемог!