Під час канікул керівники гуртків Тернівського ліцею Тетяна Новохатько та Руслан Билина вирішили  запросити учнів 5-а,5-б,6 і 7 класів на закриту вечірку- “Veles night party”. Програма вечірки була надзвичайно насиченою та таємничою, адже діти взяли участь у моторошному квесті “В пошуках викрадених солодощів”.

Проявили себе не лише в витримці до постійних перешкод, а й в спритності при розслідуванні “вбивства” та крадіжці солодощів. На переможців чекала піньята з цукерками, а також пригощали всіх учасників печивом та відьомським пуншем.

Найсміливіші випробували свої нерви в конкурсі “Чорний ящик” де учням довелося лише на дотик зрозуміти, що за предмет там знаходиться. Чого ж тільки не поклали в той ящик від сирих яєць до червяків та водоростей.

На такій чудовій ноті минув і танцювальний батл між хлопчиками та дівчатками. А закінчилася вечірка святковою  ватрою, біля якої співали щирих українських  пісень, загадували бажання та зверталися до Велеса щоб все задумане  здійснилося.

Дякуємо всім учасникам святкового дійства, які не просто завітали на свято, а й підготували неймовірні образи.

Слова вдячності висловлюємо директору ліцею Анатолію Васильовичу Шулежку та заступнику з виховної роботи Любов Анатоліївні Шумейко, які допомогли в проведенні свята не лише морально, а й фізично.

Дякуємо колегам, Наталії Анатоліївні Карпенко, Світлані Василівні Холоденко, Любові Андріївні Задорожній, які не просто завітали на свято для допомоги, а й дотрималися дрес коду та підготували образи.

Дякуємо батькам учнів за допомогу організації під’їзду та чудові костюми.

Також дякуємо нашим незмінним учням, шкільному самоврядуванню, Роману Задорожному, Вікторії Коломієць, Вікторії Лисенко, Антону Лапшину, Марині Парахоні, Олександру Овчаренку та випускнику школи Ярославу Билині , які не залишили нас без підтримки, допомогли оформити зал, фотозону та організувати квест.

До нових зустрічей