https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Nvn28K5Y8gYfjm1ynfhH9Gy3TNegLPHq1abH3i7fZ685HsEKR2BxezYk3qypfwZWl&id=100015941829975

Фізкульт-привіт зі спортивного майданчику Тернівського ліцею. На з 25 по 29 вересня  тут вирували запеклі футбольні баталії між учнями, які взяли участь у Кубку пам’яті воїнів-захисників, випускників нашого закладу. Взяти участь зголосились 8 команд, які були розділені на дві групи: середня (6-А, 6-Б, 7-А, 7-Б) та старша (8, 9, 10, 11).  В груповому етапі зігравши між собою до фіналу вийшли команди 6-А та 7-А  в старшій відповідно 10 та 11 класи. І от прийшов день фіналу. Готовність команд на максимумі і хвилювання водночас. Шалена підтримка вболівальників. Перший фінал в середній групі: ніхто з суперників ні на мить не виключався з боротьби, небезпечні моменти біля обох воріт, боротьба рівна. Але долю матчу вирішив влучний удар Лузановського Романа, який приніс перемогу команді 6-А класу.

Невеличка перерва і свою майстерність вже демонстрували старшокласники. Напружена боротьба, безліч ударів по воротах. Відкриває рахунок 10 клас. Голом відзначився Маслюк Валентин. Однак це не зупинило 11 клас, а лише додало їм більшої наполегливості, і як результат рахунок було зрівняно, шкіряного направив у ворота Лисенко Роман. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Переможця визначали в серії пробиття пенальті. Майстерність воротаря Євгенія Стригуна допомогла його команді (11клас) здобути перемогу 2:0.

На фінальні зустрічі завітали гості, які завжди підтримують розвиток спорту у нашому закладі: Гончаренко Олександр Іванович – заступник голови Черкаської районної державної адміністрації, Кривда Юрій Іванович – сільський голова Тернівської ТГ, Шаблій Ярослав Віталійович – заступник сільського голови Тернівської ТГ, Танцюра Анна В’ячеславівна – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, Вовк Тетяна Олександрівна – спеціаліст відділу освіти, Шулежко Анатолій Васильович – директор Тернівського ліцею, які вручили для нашого ліцею комплекти спортивної форми та спортивні рюкзаки.

Дякуємо ЗСУ та всим захисникам нашої України за змогу проводити такі заходи.

До нових зустрічей на спортивній арені!

Слава Україні!